Scheiding­Centrum Tilburg

De meest complete fullservice scheiding – inclusief adviesgesprekken, berekeningen, kinderbegeleiding, juridische werkzaamheden en traject Rechtbank.

 

De meest complete scheiding!

  Begeleiding door uw eigen scheidingsadviseur
  Bespreking met echtscheidingsadvocaat
  Uitgebreide alimentatie- en pensioenberekening
  Speciale kinderbegeleiding
  Professioneel team van 9 juristen en adviseurs
  Unieke annulerings- en servicegarantie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan ontdek of ons unieke concept bij uw wensen past! In ieder geval ontvangt u tijdens het gesprek deze gratis boekjes over juridische/fiscale zaken en de positie van uw kinderen in de scheiding.

AANVRAAG GRATIS ADVIESGESPREK...

Vragen?

Bel gratis (0800) 44 22 442

 

 

 

 

Hoe ziet mijn inkomen er na de scheiding uit?

“Omdat uw toekomstige netto inkomen bepalend is voor de mogelijkheden om straks iets te kopen/huren en u natuurlijk wilt weten wat u straks nog te besteden heeft, rekenen wij verschillende scenario’s door en houden daarbij rekening met fiscale toeslagen en aftrekmogelijkheden”

 


 

 

 

 

Welke mogelijkheden heb ik qua woonruimte?

“Wij helpen u graag de mogelijke opties te onderzoeken qua overname van de woning of huren/kopen van een nieuwe woning, zodat u straks beiden weer een fijne woonplek heeft”

 


 

 

 

 

Hoe regelen we het zo goed mogelijk voor de kinderen?

“U wilt uw kinderen uiteraard zo min mogelijk de dupe laten zijn van de scheiding. Allereerst stellen wij samen met u een zeer uitgebreid ouderschapsplan op, rekenen de wettelijke kinderalimentatie uit en adviseren over praktische oplossingen over omgang of co-ouderschap. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vragenservice aan onze kindercoach en uw kinderen het KIES-traject laten volgen.”

 


 

 

 

 

Heb ik straks nog wel voldoende pensioen?

“Een scheiding heeft ook consequenties voor uw pensioen, daarbij zijn de keuzes die u nu maakt bepalend voor het inkomen dat u straks na uw pensioen heeft. Daarom rekenen wij voor u de consequenties uit van de verschillende pensioenopties, zodat u direct ziet wat dit concreet voor u beiden betekent.”

 


 

 

 

 

Hoe verdelen we onze bezittingen en schulden het beste?

“Bij de verdeling van uw gezamenlijke boedel gaat het niet alleen om de inboedel, maar ook om leningen, spaarpolissen, bankrekeningen, auto’s en eventuele schenkingen, erfenissen, verknochte zaken en andere bijzondere zaken. Wij nemen dat uitgebreid op in het convenant en proberen daarbij te voorkomen dat u te maken krijgt met fiscaal schenkrecht.”

 


 

 

 

 

Wat als we er straks toch niet samen uitkomen?

“Uiteraard doen wij ons uiterste best om tot afspraken te komen die voor u beiden acceptabel en afdoende zijn. Soms lukt het echter toch niet om er samen uit te komen, in dat geval hebben wij een speciale annuleringsregeling.”

 


 

 

 

 

Kunnen de gemaakte afspraken in de toekomst nog worden gewijzigd?

“De afspraken in het convenant en ouderschapsplan zijn altijd een momentopname, waardoor het vaak nodig is in de toekomst de alimentatie opnieuw te berekenen of afspraken over de kinderen te herzien; onze unieke naservice van 5 jaar voorziet hierin volledig.”

 

Kosteloos adviesgesprek

Indien u meer informatie wilt over de methode van scheiden via ScheidingCentrum Tilburg, met specifieke vragen zit over uw situatie of vrijblijvend een gesprek aan wilt vragen, dan kunt u daarvoor het formulier invullen (klik hieronder). U kunt per mail, telefonisch of middels een gesprek op onze vestiging gratis en vrijblijvend persoonlijk advies krijgen van onze scheidingsadviseurs. In dit gesprek kunnen wij uw situatie in kaart brengen en u adviseren over de echtscheiding en andere kwesties waar u op dat moment mee zit. Het is mogelijk aansluitend de scheiding verder in gang te zetten, maar die keuze is uiteraard aan u beiden.